Jaluzele verticale multifacturi

Jaluzele verticale multifacturi, jaluzele orizontale, termopane pvc, rulouri exterioare, jaluzele verticale, rolete textile, jaluzele bambus
Totul pentru fereastra ta !   Acum livram in toata tara !

Jaluzelele verticale multifacturi combina eleganta, intretinerea usoara si controlul excelent al luminii cu o bogata gama de texturi, culori si modele.
Jaluzele verticale care ofera caminului sau biroului dvs. senzatia de confort, potrivite pentru cei care pretuiesc individualitatea si stilul.

Jaluzelele verticale multifacturi va asigura unicitatea produsului prin latimea benzii de 89 mm, rezultand implicit un numar mai mare de lamele / m.l.
Textilul pentru jaluzele este tratat antistatic (adio prafului), avand o stabilitate dimensionala si termica ridicata.


Jaluzele verticale foarte comode in utilizare, durabile si usor de intretinut ce disperseaza lumina uniform in interior.
Aveti posibilitatea de a alege si elabora modele proprii, puteti combina diferite tipuri de textil intr-un model, obtinand astfel produse unicat.

Modele jaluzele verticale ( 89 mm ):
– jaluzele verticale Linia, Orizont, Disco, Rain, Zodiac, Elise, Linda, Mary, Rose, Tsepelin, Oprima, Lora,
– jaluzele verticale Emma, Eva, Ines, Barbara, Sofy, Tina, Venera, Arina, Aurora, Baghdad, Harbin, Studio

Jaluzelele verticale multifacturi reprezinta mai multe straturi suprapuse de jaluzele verticale, datorita carora se poate obtine o multitudine de modele. Puteti alege orice model din catalogul nostru sau sa veniti cu idei proprii in functie de stilul pe care il doriti pentru caminul dumneavoastra. Astfel se poate crea un model unic care va reprezinta.

Jaluzelele verticale multifacturi se confectioneaza numai din material de 89 mm (latime), iar complexitatea modelului depinde de dimensiunile acesteia.
Eleganta modelului este completata de garnisa(sina) decorativa.

Asiguram masuratori, transport si montaj in Bucuresti si Ilfov