Rolete textile

ROLETE textile Bucuresti, jaluzele verticale, rolete textile black out, rulouri textile, rolete textile casetate, rolete textile Bucuresti, modele rolete textile, rolete textile Ilfov

Modele si culori rolete textile

Rolete textile Carina Rolete textile Carnival Rolete textile Cosmo Rolete textile Kids
Rolete textile Tropic Rolete textile Rembrandt Rolete textile Van Gogh Rolete textile Reflexiv
Rolete textile Style Rolete textile Stella Rolete textile Stella Color Rolete Day & Night * Color / Natur

Sistemele de rolete textile pot fi folosite cu succes în decoratiuni interioare, dau o nota eleganta si au functia de a proteja impotriva razelor solare si asigura discretia necesara.

Avantaje rolete textile :
Reprezinta solutii simple si economice, sunt utile si extrem de estetice, conferind un aspect exterior deosebit.
Ofera un grad de opacitate ridicat (textil-poliester sau black-out), asigurand protectie impotriva razelor solare.
Roletele textile sunt placute si usor de intretinut, executate intr-o gama variata de culori si texturi.
Cu ajutorul roletelor textile puteti crea in caminul dumneavoastra o atmosfera originala. Roletele textile sunt un accesoriu atractiv si practic, care castiga tot mai mult teren.
rolete_textile rolete_textile rolete_textile
Sistemele de rolete textile permit reglarea patrunderii luminii in locuinta. Acestea se manevreaza cu lejeritate si precizie fiind caracterizate de fiabilitate. Roletele decoreaza spatiile interioare cu un design simplu si modern, oferind in acelasi timp si un spor de eleganta.
Folosind rolete textile puteti crea o atmosfera deosebita. Gradul de umbrire este dat de pozitia in care lasati roleta precum si de materialul din care este confectionata. Pentru umbrirea completa oferim o varietate de materiale textile ce nu permit trecerea luminii.

Roletele cu semicaseta, ghidaje laterale si profil inferior, toate din aluminiu, pot fi utilizate prin prinderea pe bagheta de fixare a geamului.

Semicaseta si ghidajele pot fi albe, maro sau imitatie de lemn. Actionarea se face cu lant cu bile care poate fi din aluminiu sau din PVC.
Semicaseta se monteaza cu suruburi autofiletante in bagheta de fixare a sticlei, este din tabla de aluminiu, avand dimensiunile de 32 X 65 mm.
rolete_5 rolete_20 rolete_4
Capacele laterale care inchid semicaseta sunt profilate astfel incat sa permita sprijinirea si centrarea axului circular de aluminiu, cu diametrul de 16 mm si care este echipat cu sistemul de actionare cu lant cu bile din PVC.
Ghidajele pentru acest tip de rolete se lipesc de tamplarie cu banda autoadeziva si au o latime de 30 mm.

Producator rolete textile de interior
ROLETE textile, jaluzele verticale, rolete textile black-out, rulouri textile, rolete textile casetate, rolete textile Bucuresti, modele rolete textile, rolete textile Ilfov.

ASIGURAM MASURATORI, TRANSPORT SI MONTAJ IN BUCURESTI SI ILFOV